AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz boncuklu elbise görmek

Kahve falında beyaz boncuklu elbise görmek

Kahve falında beyaz boncuklu elbise görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, engellerden kurtulacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz boncuklu elbise gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında beyaz boncuklu elbise görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine inanılır.

Kahve falında boncuklu elbise görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, karlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah boncuklu elbise görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret eder.

Kahve falında boncuklu elbise giymek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz boncuk almak kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz nazar boncuğu görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz boncuk görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz boncuk görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir