AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu tabanca görmek

Kahve falında boncuklu tabanca görmek

Kahve falında boncuklu tabanca görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, aile işlerinin başına geçeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında boncuklu tabanca gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Kahve falında boncuk tabancası görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine yorulur.

Kahve falında boncuklu tabanca görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, maceralara atılacağına işarettir.

Kahve falında tabancalı adamlar görmek sürekli ağlamaklı olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca patlatmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde tabanca almak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş tabanca görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında iki tabanca görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir