AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancalı adam görmek

Kahve falında tabancalı adam görmek

Kahve falında tabancalı adam görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maaşının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancalı adam gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Kahve falında tabancalı adamlar görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam öldürmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma yorulur.

Kahve falında tabancalı adam görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında su tabancası görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kovalanmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca patlaması görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir