AnaSayfa / Genel / Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına delalet eder.

Kahve falında nazar boncuklu kolye gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Kahve falında nazar boncuklu altın kolye görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine işarettir.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek sevinç gözyaşları dökmeye, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına yorulur.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında denizde nazar boncuğu bulmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında nazar boncuğu vermek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir