AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk boncuk terlemek

Kahve falında boncuk boncuk terlemek

Kahve falında boncuk boncuk terlemek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, malının ve parasının da artacağına, devlete hizmet etmeye, büyük maddi kayıp verileceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında boncuk boncuk terlemek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyerek veya alışılmadık yerlere seyahat ederek hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında boncuk boncuk terlemek çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına inanılır.

Kahve falında elleri terlemek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarak terlemek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işarettir.

Kahve falında koşmak terlemek iyi geçiminin devam edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtının terlediğini görmek imkânlarının azalacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin terlediğini görmek sabırla hayatına devam edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sıcaktan terlemek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir