AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, işlerin sarpa saracağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, anlaşmalardan cayılacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altının terlediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ya da arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün terlediğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kişinin bundan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alnının terlediğini görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hayatın fal sahibine güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin terlediğini görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı terlemek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşte terlemek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında güneşten terlemek ipliklerini pazara çıkaracağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin terlediğini görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir