AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin terlediğini görmek

Kahve falında başka birinin terlediğini görmek

Kahve falında başka birinin terlediğini görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin terlediğini gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin terlediğini görmek hidayete erip huzuru bulacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün terlediğini görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uyurken terlemek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yanlış kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su gibi terlemek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına işarettir.

Kahve falında başkasının terlediğini görmek kazancının sürekli artacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında güneşten terlemek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında koşmak terlemek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir