AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşmak terlemek

Kahve falında koşmak terlemek

Kahve falında koşmak terlemek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında koşmak terlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler.

Kahve falında koşmak terlemek yeniden doğmuş gibi olacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamamda terlemek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin terlediğini görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün terlediğini görmek daima secde ve şükür edeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet eder.

Kahve falında alnı terlemek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin terlediğini görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işarettir.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk boncuk terlemek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir