AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcaktan terlemek

Kahve falında sıcaktan terlemek

Kahve falında sıcaktan terlemek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, durgunlaşacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında sıcaktan terlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Kahve falında sıcaktan terlemek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin terlediğini görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına delalettir.

Kahve falında koşup terlemek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında eli terlemek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında aşırı terlemek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına işarettir.

Kahve falında koşmak terlemek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işarettir.

Kahve falında sırılsıklam terlemek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir