AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri terlemek

Kahve falında elleri terlemek

Kahve falında elleri terlemek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, sözünde duracağına rivayet eder.

Kahve falında elleri terlemek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında elleri terlemek sevinç gözyaşları döküleceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalet eder.

Kahve falında eli terlemek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alnının terlediğini görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin terlediğini görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı terlemek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin terlediğini görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun terlediğini görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin terlediğini görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir