AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtının terlediğini görmek

Kahve falında sırtının terlediğini görmek

Kahve falında sırtının terlediğini görmek işlerin yolundan çıkacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtının terlediğini gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında sırtının terlediğini görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı terlemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin terlediğini görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin terlediğini görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulur.

Kahve falında alnı terlemek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında güneşten terlemek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin terlediğini görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yaşamına bakacağına delalettir.

Kahve falında aşırı terlemek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir