AnaSayfa / Genel / Kahve falında bombalardan kaçmak

Kahve falında bombalardan kaçmak

Kahve falında bombalardan kaçmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında bombalardan kaçmak gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Kahve falında bombadan kaçmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bombalardan kaçmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, iyiliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek yaşanan yokluğun biteceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında gaz bombası görmek kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak bombası görmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında uçakla bombalanmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top bombası görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir