AnaSayfa / Genel / Kahve falında bombadan kaçmak

Kahve falında bombadan kaçmak

Kahve falında bombadan kaçmak bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, her daim Allah yolunda olacağına, bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bombadan kaçmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Kahve falında bombalardan kaçmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulur.

Kahve falında bombadan kaçmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında bombacı görmek önemli atılımlar yapacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında el bombası attığını görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şehrin bombalandığını görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında el bombası atmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evlerin bombalandığını görmek sosyal konumunun değişeceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir