AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bombası atıldığını görmek

Kahve falında el bombası atıldığını görmek

Kahve falında el bombası atıldığını görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalettir.

Kahve falında el bombası atıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ihtiyaçlarınıza uymayan yönlere itebilir.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalettir.

Kahve falında el bombası attığını görmek bilincin artacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında el bombası görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında el bombası patlatmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el bombası atmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gaz bombası görmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Kahve falında okulun bombalandığını görmek üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında uçakla bombalanmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir