AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçaktan bombalanmak

Kahve falında uçaktan bombalanmak

Kahve falında uçaktan bombalanmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçaktan bombalanmak gördüyseniz:

  • Planlarda ani değişiklikler yapılması veya beklenmedik şekilde değişen planlara uyum sağlamak gerekebilir.

Kahve falında uçak bombası görmek büyük ve güzel işler yapacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçaktan bombalanmak kötü günlerin arkada kalacağına, işinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında uçakla bombalanmak ferah bir döneme girileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine delalet eder.

Kahve falında el bombası görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ses bombası görmek günahlarına tövbe edeceğine, her gün daha fazla dolacağına yorulur.

Kahve falında bombalandığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bombadan kurtulmak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sis bombası görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir