AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca yumurta görmek

Kahve falında bolca yumurta görmek

Kahve falında bolca yumurta görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bolca yumurta gördüyseniz:

  • Kendinizi aldatma meylindesiniz.

Kahve falında bolca yumurta görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Kahve falında bol yumurta görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol bol yumurta görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında bol kıyafet görmek işini kaybedeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında bol gelinlik giymek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol yemek yemek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol şeker görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bol etek görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir