AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol etek görmek

Kahve falında bol etek görmek

Kahve falında bol etek görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bol etek gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Kahve falında bol etek görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol etek giymek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, variyetini çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol elma görmek onu yalnız bırakmayacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine inanılır.

Kahve falında bol sperm görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bol bol meyve görmek yaşamının da düzene gireceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüğün bol geldiğini görmek her şeyin gönlünce olacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol sebze görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bolca yumurta görmek kazancında da artış meydana geleceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir