AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol bol yumurta görmek

Kahve falında bol bol yumurta görmek

Kahve falında bol bol yumurta görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol bol yumurta gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kadınların bazı ters davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bol bol yumurta görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında bol yumurta görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, şifa ve moral bulacağına yorulur.

Kahve falında bolca yumurta görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında bol bol kaka yapmak çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol elbise almak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında bol idrar yapmak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bol et görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol meyve sebze görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir