AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol şeker görmek

Kahve falında bol şeker görmek

Kahve falında bol şeker görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, eşinden yana huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında bol şeker gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında bol şekerli çay görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bol şeker görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabının bol geldiğini görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol gelen yüzük takmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bol gömlek görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağa bol gelen yüzük görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bol etek giymek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir