AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol bol yemek yemek

Kahve falında bol bol yemek yemek

Kahve falında bol bol yemek yemek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol bol yemek yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda istediğiniz heyecan verici etkiyi yaratmaya başladığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine tabir olunur.

Kahve falında bol çeşitli yemek görmek işinin de hep yürüyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol yemek yemek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında bol bol çikolata yemek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, dünya mallarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bol bol yemek yapmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, mali krize gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bolca çikolata yemek iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, hem verimi yükselteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol yemek görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol çeşit yemek görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir