AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol yeşillik görmek

Kahve falında bol yeşillik görmek

Kahve falında bol yeşillik görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı inanılır.

Kahve falında bol yeşillik gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bol yeşillik görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, ticarette yol katedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol akan su görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bol etli yemek görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, evleneceğinize işarettir.

Kahve falında bol ayakkabı giymek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bol meyve sebze görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında bol su içmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol ve berrak su görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında bolca para görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir