AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca para görmek

Kahve falında bolca para görmek

Kahve falında bolca para görmek istediği evde oturacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bolca para gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Kahve falında bol para saymak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına inanılır.

Kahve falında bol miktarda kağıt para görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında bol miktarda para almak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol bol para görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında cüzdanında bol para görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında bolca para görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bol miktarda para görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında bol para görmek büyük maddi kayıp verileceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir