AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol meyve sebze görmek

Kahve falında bol meyve sebze görmek

Kahve falında bol meyve sebze görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bol meyve sebze gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz alanda yeni şeyler öğrenme fırsatı da bulabilirsiniz.

Kahve falında bol meyve sebze görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol sebze görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işarettir.

Kahve falında bol bol meyve görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bol meyve görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bol meyveli ağaç görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bolca meyve görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol bol meyve yemek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sebze ve meyve toplamak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir