AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi koluna bilezik takmak

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, kararlar alacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak kinin ve nefretin son bulacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında koluma bilezik takmak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak küs arkadaşların barışacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna bilezik takmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna burma bilezik takmak büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir