AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işarettir.

Kahve falında bol çekirdekli karpuz gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, daha doğrusu merakınızı belli etmemelisiniz.

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz çekirdeği ayıklamak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çekirdekli karpuz görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hatalı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdekli karpuz yemek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz karpuz yemek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeftali çekirdeği ekmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işarettir.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek çok iyi yerlere geleceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir