AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol gömlek görmek

Kahve falında bol gömlek görmek

Kahve falında bol gömlek görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında bol gömlek gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Kahve falında bol gömlek giymek işsizin iş bulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında bol gömlek görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bol etli yemek görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret eder.

Kahve falında bol para kazanmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bol meyve sebze görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bol şerbetli tatlı görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bolca bozuk para görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol yeşillik görmek elindekileri kaybedeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir