AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol kıyafet giymek

Kahve falında bol kıyafet giymek

Kahve falında bol kıyafet giymek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kişinin rahat edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında bol kıyafet giymek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol kıyafet görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Kahve falında bol ceket giymek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında bol ayakkabı giymek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında bol pantolon giymek evlatlarının hayrını göreceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret eder.

Kahve falında bol elbise giymek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet eder.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir