AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol elbise görmek

Kahve falında bol elbise görmek

Kahve falında bol elbise görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bol elbise gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında bol elbise giymek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bol elbise giymek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında bol elbise görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, kucaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bol elbise almak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine delalettir.

Kahve falında siyah bol elbise giymek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bol para saymak kötü günlerinin biteceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bol bol su içmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir