AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol para saymak

Kahve falında bol para saymak

Kahve falında bol para saymak donatacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bol para saymak gördüyseniz:

  • Size en fazla uyan yoldan ilerlemelisiniz.

Kahve falında bol para saymak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalettir.

Kahve falında çok kağıt para saymak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında para almak ve saymak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında madeni para saymak işlerinde aksama olacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine alamet eder.

Kahve falında altın para saymak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir para saydığını görmek mutlu olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir