AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol elbise almak

Kahve falında bol elbise almak

Kahve falında bol elbise almak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, her istediğini elde edeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine delalettir.

Kahve falında bol elbise almak gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Kahve falında bol elbise giymek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bol elbise giymek kafasının rahat olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol elbise giydiğini görmek sıkıntıların azalacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işarettir.

Kahve falında bol elbise görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında bol elbise almak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bol elbise giymek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alyansın bol geldiğini görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bolca et görmek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir