AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol buğday görmek

Kahve falında bol buğday görmek

Kahve falında bol buğday görmek kötü işlere girmeyeceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, bolluk içine olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulur.

Kahve falında bol buğday gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bir fiziksel veya psikolojik sorunu olabilir.

Kahve falında bol buğday görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol yeşillik görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bolca yemek görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol tatlı yemek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında bol çekirdekli karpuz görmek şen kahkahalar atacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında bol ceviz görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işarettir.

Kahve falında bolca meyve görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında bol gelen ayakkabı görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir