AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca yemek görmek

Kahve falında bolca yemek görmek

Kahve falında bolca yemek görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bolca yemek gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için olaylar öncelikle size hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında bol çeşitli yemek görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bol yemek görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına delalettir.

Kahve falında bolca tatlı yemek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol bol tatlı yemek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Kahve falında bol bol yemek yapmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol bol meyve yemek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayattan daha zevk alacağına rivayet eder.

Kahve falında bol şerbetli baklava yemek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, insanların hayır dualarını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol ekmek yemek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir