AnaSayfa / Genel / Kahve falında bolca meyve görmek

Kahve falında bolca meyve görmek

Kahve falında bolca meyve görmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine tabir olunur.

Kahve falında bolca meyve gördüyseniz:

  • Rahat olamıyorsunuz.

Kahve falında bol meyve sebze görmek zamanının boşa gideceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında bol meyveli ağaç görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, mal ve rızkın çoğalmasına alamet etmektedir.

Kahve falında bol meyve görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında bol bol meyve görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bolca meyve görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına alamet eder.

Kahve falında bol bol meyve yemek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında bol etek görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ticarette zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bol bol ekmek görmek alanında marka bir isim olacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir