AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol ceviz görmek

Kahve falında bol ceviz görmek

Kahve falında bol ceviz görmek bir yere taşınmaya, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında bol ceviz gördüyseniz:

  • Hayatınızda rahatsızlıklara neden olabilecek bazı durumları açıklamanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında bol ceviz görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında bol yüzük takmak sıkıntıların azalacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında bol gömlek görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bol inek görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında bol köpüklü kahve yapmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol şerbetli baklava görmek icat yapacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine yorulur.

Kahve falında bol bol kaka yapmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bol miktarda et görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir