AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol giysi giymek

Kahve falında bol giysi giymek

Kahve falında bol giysi giymek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bol giysi giymek gördüyseniz:

  • Sizden yardım veya danışmanlık istenmedikçe çevrenizdeki kişileri yönlendirmemeye çalışmanızda veya oldukça hassas yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında bol giysi giymek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ıslak giysi giymek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek hayalkırıklığı yaşayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin giysisini giymek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek bol rızık sahibi olunacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulur.

Kahve falında kadın giysisi giymek saygınlığına leke sürüleceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya delalet etmektedir.

Kahve falında sarı giysi giymek herkesi kendisine hayran bırakacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölü giysisi giymek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir