AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokunu yapmak

Kahve falında bokunu yapmak

Kahve falında bokunu yapmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, tartışmaların son bulacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işaret etmektedir.

Kahve falında bokunu yapmak gördüyseniz:

  • Gene yapmanız olan kısa yolculuklar da sizin için yararlı olacaklardır.

Kahve falında kendi bokunu yapmak terfi alacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bokunu yapmak düze çıkacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete bokunu yapmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suda birinin boğulduğunu görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek boku yıkamak haberler alacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına tabir olunur.

Kahve falında denize atlayıp boğulmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında bokunu eline almak rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir