AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek boku yıkamak

Kahve falında köpek boku yıkamak

Kahve falında köpek boku yıkamak haksızlık ve nankörlük göreceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek boku yıkamak gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında köpek boku yıkamak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında boklu tuvalet yıkamak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına delalettir.

Kahve falında boklu bez yıkamak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında boklu don yıkamak gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elindeki boku yıkamak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında boklu çamaşır yıkamak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında boklu bebek yıkamak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında boku yıkamak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir