AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokunu eline almak

Kahve falında bokunu eline almak

Kahve falında bokunu eline almak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bokunu eline almak gördüyseniz:

  • Etkili bir kişi, işyerinizde sizinle ilgili oluşan olumlu düşünceleri değiştirmek amacıyla harekete geçebilir.

Kahve falında elini boka görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elle boğulduğunu görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini boka sürmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında eli boka bulaşmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında kendi bokunu eline almak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından elle boğulmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında elle boğulmak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elle boğulduğunu görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir