AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, aksiliklerin aşılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Ya da çağrılarınıza tepkisiz kalan kişileri adres listenizden silebilirsiniz.

Kahve falında boğulurken biri tarafından kurtarılmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında boğulanı kurtaramamak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında boğulurken kurtarıldığını görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulurken kurtarılmak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kurtla boğuştuğunu görmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğulurken kurtarılmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalet eder.

Kahve falında boğulan birini kurtarmaya çalışmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, beddua ve ah alacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir