AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize atlayıp boğulmak

Kahve falında denize atlayıp boğulmak

Kahve falında denize atlayıp boğulmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında denize atlayıp boğulmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında denize atlayıp boğulmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında at boku yemek başarılı olacağına, çok güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında at boku temizlemek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında at boku görmek nasibin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Kahve falında at bokuna basmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kimden akıl soracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın boğulduğunu görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında denizde yüzerken boğulmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında denizde boğulan birini kurtardığını görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir