AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete bokunu yapmak

Kahve falında tuvalete bokunu yapmak

Kahve falında tuvalete bokunu yapmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, hayır ve bereketin artmasına, patron koltuğunda oturacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete bokunu yapmak gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tuvalete bokunu yapmak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tuvaletin bokla taştıgını görmek düşmanlıkların biteceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette boğulmak dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette bokunu görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boklu tuvaletler görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvaleti boklu görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, istediklerini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında boklu tuvalet kağıdı görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet boku temizlemek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir