AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasini bulamamak

Kahve falında yasini bulamamak

Kahve falında yasini bulamamak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasini bulamamak gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz.

Kahve falında yasini bulamamak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yastik yapmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret eder.

Kahve falında yasin kitabı görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine yasin okumak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yasini ezberlemek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına inanılır.

Kahve falında yasin dua kitabı görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yasini şerifi okuyamamak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak suç işleyeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir