AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda boğulmak

Kahve falında temiz suda boğulmak

Kahve falında temiz suda boğulmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz suda boğulmak gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Kahve falında temiz suda boğulduğunu görmek bazı ortaklıklar kuracağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine inanılır.

Kahve falında temiz suda boğulmak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine alamet eder.

Kahve falında çok temiz suda yüzmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, büyük düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz suda balık görmek bol bol hayır duası alınacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulur.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulur.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek çok zor dönemlerden geçeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir