AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgalı suda boğulmak

Kahve falında dalgalı suda boğulmak

Kahve falında dalgalı suda boğulmak kalp kırıklığına neden olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sabit geliri olacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, küskünlük yaşanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek için çok sayıda yöntem denenmesi gerekebilir.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı suda yüzmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin suda boğulmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu suda boğulmuş görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında oğlunun suda boğulduğunu görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtulmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, onunla yeniden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında suda boğulan görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir