AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına inanılır.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun suda boğulduğunu görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun suda boğulmak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu suda boğulurken görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun suda boğulduğunu görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu suda boğulmuş görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kirli suda boğulduğunu görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir