AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulan köpek görmek

Kahve falında suda boğulan köpek görmek

Kahve falında suda boğulan köpek görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yarar getireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulan köpek gördüyseniz:

  • Pozitif olmanızda fayda var.

Kahve falında suda boğulan köpek görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine delalet eder.

Kahve falında mavi suda boğulmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret eder.

Kahve falında yeşil suda boğulmak bahtın açık olmasına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğularak ölen birini görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtulmak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu suda boğulmuş görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir