AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, gün sayacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Kahve falında kedinin suda boğulduğunu görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet eder.

Kahve falında suda boğulmuş kedi görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin suda boğulmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında suda boğulan köpek görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalettir.

Kahve falında suda boğulurken kurtulmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında suda başkasının boğulduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet eder.

Kahve falında duru suda boğulmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir