AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu don yıkamak

Kahve falında boklu don yıkamak

Kahve falında boklu don yıkamak asla harama bulaşmayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, borçların biteceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına inanılır.

Kahve falında boklu don yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı teklif, öneri veya davetleri değerlendirirken size veya hedeflerinize katkısı olup olmayacağı konusunu daha fazla irdeleyebilirsiniz.

Kahve falında boklu don yıkamak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında boklu don görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işarettir.

Kahve falında don yıkamak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına inanılır.

Kahve falında boku yıkamak şen kahkahalar atacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boklu bebek yıkamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek boku yıkamak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boklu bez yıkamak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında boklu tuvalet yıkamak işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir