AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu bebek yıkamak

Kahve falında boklu bebek yıkamak

Kahve falında boklu bebek yıkamak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, çok hayırlı haberler alacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dileklerinin kabul olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sorunlarını aşacağına inanılır.

Kahve falında boklu bebek yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında boklu bebek yıkamak olmayacak hayallere kapılacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boku yıkamak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında boklu çamaşır yıkamak huzurunu yerine getireceğine, getirisi çok olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek boku yıkamak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında boklu tuvalet yıkamak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında boklu bez yıkamak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında elindeki boku yıkamak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boklu don yıkamak çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir