AnaSayfa / Genel / Kahve falında boku yıkamak

Kahve falında boku yıkamak

Kahve falında boku yıkamak zararını tamamen kapatacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, attığı her adımı düşüneceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında boku yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında boklu don yıkamak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında boklu bez yıkamak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet eder.

Kahve falında köpek boku yıkamak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına işarettir.

Kahve falında elindeki boku yıkamak büyük atılımlar yapacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boklu çamaşır yıkamak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında boku yıkamak kendine olan güvenini kaybedeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında boklu tuvalet yıkamak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında boklu bebek yıkamak zorlukların ve çilelerin azalacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir